Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
Rynek spożywczy w Izraelu – nowe regulacje szansą dla polskich producentów
Zapraszamy do udziału w webinarium, podczas którego pracownicy biura PAIH w Tel Awiwie oraz zagraniczni eksperci zaprezentują:
- informacje na temat nowych regulacji oraz zniesienia ceł na część produktów,
- warunki wejścia na rynek izraelski,
- krok po kroku jak zarejestrować produkty spożywcze w Izraelu (wymagane dokumenty, czas i koszt rejestracji),
- informacje na temat certyfikatu koszerności,
- jak najszybciej przetransportować towar pomiędzy Polską i Izraelem oraz bieżące wiadomości z portów i granic.
Z przyczyn niezależnych od organizatora zmianie uległ termin webinarium, które odbędzie się 23 kwietnia 2020 r. o godz. 10:30 czasu polskiego (CET) i potrwa około 100 minut.
Za utrudnienia serdecznie przepraszamy!
Webinarium będzie prowadzone w języku polskim i angielskim.
Pobierz materiały
Nasi eksperci

Zofia Nojszewska
Biuro PAIH w Tel Awiwie
Posiada 10-letnie doświadczenie, które zdobyła za granicą m.in. pracując w funduszu inwestycyjnym w londyńskim city oraz Europejskim Banku Odbudowy i Rozwoju. Reprezentowała jako Business Development Manager turecką firmę Gulermak na rynku europejskim.
Ukończyła studia na kierunku Stosunki Międzynarodowe na Uniwersytecie Warszawskim.
Od 3 lat kieruje Zagranicznym Biurem Handlowym w Tel Awiwie.