Webinaria

Rynek spożywczy w Izraelu – nowe regulacje szansą dla polskich producentów

  • Data:
    23 kwietnia 2020
  • Godzina:
    10:30
  • Czas trwania:
  • Branża:
    Żywność
  • Miejsce:
    wydarzenie online
Chcesz dowiedzieć się jak wykorzystać potencjał rynku izraelskiego dla branży spożywczej? Poznać perspektywy współpracy w dobie pandemii? Weź udział w naszym webinarium!

Zapraszamy do udziału w webinarium, podczas którego pracownicy biura PAIH w Tel Awiwie oraz zagraniczni eksperci zaprezentują:

  • informacje na temat nowych regulacji oraz zniesienia ceł na część produktów,
  • warunki wejścia na rynek izraelski,
  • krok po kroku jak zarejestrować produkty spożywcze w Izraelu (wymagane dokumenty, czas i koszt rejestracji),
  • informacje na temat certyfikatu koszerności,
  • jak najszybciej przetransportować towar pomiędzy Polską i Izraelem oraz bieżące wiadomości z portów i granic.


Z przyczyn niezależnych od organizatora zmianie uległ termin webinarium, które odbędzie się 23 kwietnia 2020 r. o godz. 10:30 czasu polskiego (CET) i potrwa około 100 minut.

Za utrudnienia serdecznie przepraszamy!

Webinarium będzie prowadzone w języku polskim i angielskim.

Pobierz materiały

Nasi eksperci

Zofia Nojszewska

Zofia Nojszewska

Biuro PAIH w Tel Awiwie

Posiada 10-letnie doświadczenie, które zdobyła za granicą m.in. pracując w funduszu inwestycyjnym w londyńskim city oraz Europejskim Banku Odbudowy i Rozwoju. Reprezentowała jako Business Development Manager turecką firmę Gulermak na rynku europejskim.

Ukończyła studia na kierunku Stosunki Międzynarodowe na Uniwersytecie Warszawskim.

Od 3 lat kieruje Zagranicznym Biurem Handlowym w Tel Awiwie.