Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
Ekspansja na rynki dojrzałe: Francja i Niemcy szansą dla polskich firm spożywczych
Data: 11 października 2022 |
Godzina: 9:30 |
|||
Czas trwania: 3 godziny |
Branża: Żywność |
|||
Rejestracja: Formularz rejestracyjny |
Miejsce: Platforma Zoom |
Polska Agencja Inwestycji i Handlu oraz firma doradcza Gestion zapraszają na szkolenie ze strategii eksportowej w branży spożywczej. Na przykładach polskich firm eksperci wyjaśnią jak wejść na tak trudne i dojrzałe rynki jak Francja, czy Niemcy.
W trakcie szkolenia dowiesz się:
- jakie najczęściej rynki eksportowe wybierają przedsiębiorcy z branży spożywczej i dlaczego,
- jaką przyjąć strategię wejścia na dojrzały rynek,
- jaką rolę pełnią czynniki kulturowe w dostosowaniu oferty sprzedaży.
Szkolenie poprowadzą:
- Mateusz Mazur, Starszy Konsultant, Centrum Eksportu, PAIH,
- Monika Piwek-Lebeau, Business Development Manager Zagranicznego Biura Handlowego PAIH w Paryżu,
- Dorota Kafara, Business Development Manager Zagranicznego Biura Handlowego PAIH we Frankfurcie,
- Paweł Mieczan, CEO, Gestion.
Webinarium będzie prowadzone w języku polskim.