Webinaria

Sektor spożywczy w Singapurze. Bariery wejścia na rynek, priorytetowe sektory, preferencje rynkowe

  • Data:
    8 czerwca 2020
  • Godzina:
    10:00
  • Czas trwania:
  • Branża:
    Żywność
  • Miejsce:
    wydarzenie online
Chcesz dowiedzieć się, jak wykorzystać potencjał rynku spożywczego w Singapurze? Poznać perspektywy i charakter współpracy z lokalnymi partnerami? Weź udział w webinarium!

Webinarium pt. "Sektor spożywczy w Singapurze. Bariery wejścia na rynek, priorytetowe sektory, preferencje rynkowe" odbędzie się 8 czerwca o godz. 10.00 czasu polskiego (CET). Eksperci biura PAIH w Singapurze oraz przedstawiciele Singapore Food Agency wyjaśnią:

  • z jakich możliwości i szans mogą skorzystać polscy producenci,
  • jakie są warunki wejścia na rynek, bariery i sposoby ich pokonywania,
  • które z podsektorów branży spożywczej można uznać za najbardziej perspektywiczne dla polskich eksporterów,
  • jak wygląda współpraca z lokalnymi partnerami.


Webinarium będzie prowadzone w języku angielskim.

Pobierz materiały

Nasi eksperci

Anna Tukalska

Anna Tukalska

Biuro PAIH w Singapurze

Absolwentka studiów magisterskich ze specjalizacją Prawa Międzynarodowego Publicznego na Uniwersytecie Mikołaja Kopernika w Toruniu. Ukończyła aplikację prokuratorską w Gdańsku, po czym rozpoczęła karierę w międzynarodowej Kancelarii Prawnej Hill Dickinson (prawo cywilne) z siedzibą w Liverpool oraz oddziałem w Londynie (prawo morskie i lotnicze).

Związana z projektami rozwojowymi, w tym szkoleniami, w organizacji międzynarodowej Junior Chamber International jako Deputy President (Liverpool) oraz jako International Director (London Canary Wharf). W Wielkiej Brytanii również pisała artykuły dla „My Planet Liverpool” czy „The Voice of Poland”. W Singapurze pracowała jako Legal Counsel w amerykańskim gigancie Bunge Asia, gdzie odpowiadała za obsługę prawną spółek w regionie Azji & Australii oraz dodatkowo jako Event Manager wspierając programy rozwojowe dla pracowników.

Obecnie z sukcesem wspiera wejście polskich firm na rynek singapurski m.in. w sektorze spożywczym.

Sportsmenka, była zawodniczka piłki ręcznej oraz prywatnie pasjonat starożytnego pisma egipskiego (ukończyła kursy akademickie „Egyptian Hieroglyphics” na University of Liverpool).